Поръчване през сайта

Продуктите и услугите, показани в САЙТА, се предлагат от ЕТ М-ТРЕЙД – Митко Митев, Булстат 121254323.
Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от нас като предложение за договор.
Всеки регистриран потребител може да направи поръчка през сайта, като укаже в нея кода на стоката, продажната цена, адрес за доставка и контакт за връзка с него.
Попълвайки ПОРЪЧКА в САЙТА, Вие, като КЛИЕНТ потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез който М-ТРЕЙД осъществява изпълнението на поръчките в САЙТА.
Важно условие при поръчката е клиентът да е прочел статуса на стоката „на склад“, „с поръчка“, „доставка до …. дни“. При статус „на склад“ поръчаната стока може да бъде доставена в рамките на 1 /един/ ден за град София и съответно с икономична или експресна доставка с куриер на „Спиди“, „Еконт“ или друг. Важно уточнение е желанието на клиента за доставка – до конкретен адрес или до офиса на куриерската фирма.
При всяка поръчка наш служител се свързва с клиента за потвърждение на поръчката, след което пристъпва към обслужване на същата.
Непотвърдена от М-ТРЕЙД ПОРЪЧКА няма силата на ДОГОВОР.

ПРЕДМЕТ НА ПОРЪЧКАТА.
Предмет на ПОРЪЧКАТА представлява продуктът/продуктите и услугите, за които КЛИЕНТЪТ е изразил желание да закупи чрез създаване на ПОРЪЧКА в САЙТА, потвърдена от нас. Продуктите и услугите са описани възможно най-пълно в САЙТА.
Информация относно наличността на продуктите е налична и на страницата на всеки продукт. Когато продуктът е представен в САЙТА като наличен, това означава, че е наличен минимум един брой от него. След преглед на ПОРЪЧКАТА, М-Трейд уведомява КЛИЕНТА чрез e-mail или по телефона, в случай че продуктът не е в наличност. В случай на изчерпана наличност М-Трейд не носи отговорност за необновена наличност по технически причини.
Внимание: времето за доставка на продуктите е приблизително.
За да поръчате не е нужно да сте регистриран потребител. Ползвайте бутона “Купи”, за да поръчате продукта и поле “Количество” за нужните бройки. В страницата “Количка” проверете вида и броя на поръчаните продукти, променете ги, ако се налага и натиснете ” Приключване на поръчката “. На следващата страница, въведете e-mail, потребителско име (за нови клиенти) и парола (за нови клиенти), имена и телефон, както и адрес за доставка. Тук избирате и начина на плащане, таксата за доставка и желана дата за получаване. Можете да добавите коментари към поръчката.
След попълване на поръчката, преминете към “Прегледай поръчката”, за да видите детайлите и да изпратите поръчката.
При изпращане на поръчка новите потребители създават акаунт, който подлежи на преглед и активиране от администратора на сайта. Акаунта ще Ви помогне по-бързо и лесно да поръчвате в бъдеще.

Shopping Cart
Scroll to Top