Общи условия за ползване на сайта

Добре дошли на сайта за електронно търговия на М-Трейд.
Този уеб сайт (наричан за краткост „Сайт“) е собственост на и се поддържа от ЕТ „М-Трейд – Митко Митев“, с адрес на управление България, гр. София, бул. „Драган Цанков“ № 170 и адрес за кореспонденция България, гр. София, ул. „Марин Дринов“ № 30, тел.: +359 2 9434559, 0896 743 845.
Тези ОБЩИ УСЛОВИЯ са задължителни за ползвателите на този САЙТ.
Моля, прочетете ги внимателно преди да ползвате САЙТ-а!
Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време, като промените влизат в сила от момента на публикуването им на САЙТ-а. Когато законодателството на Р България налага промени в УСЛОВИЯТА със задна дата, същите ще се прилагат от САЙТА към засегнатите поръчки (потвърдени или доставени). Ако някоя от разпоредбите на тези Правила и условия за ползване на САЙТА се считат за невалидни или неприложими, независимо от причината, това не отменя валидността и приложимостта на останалите разпоредби. Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и съответните закони и норми.
М-Трейд полага всички усилия да дава точна информация за продуктите и услугите, предлагани през сайта. Въпреки това са възможни технически грешки в описанията и/или цените на продуктите. Изображенията на продуктите в САЙТА носят информативен характер. Моля, при съмнения за точността им да се свържете с екипа ни, за уточнения. М-Трейд не носи отговорност за неточности, предизвикани от промени в характеристиките и дизайна на продуктите направени без предизвестие от страна на производителите или вносителите. Описанията и цените на продуктите на САЙТА могат да бъдат променени по всяко време. Продуктите, представени тук са налични до изчерпване на количествата. САЙТЪТ може да съдържа и връзки към информация на други сайтове. Същите са с информативна цел и ние не носим отговорност за информацията, публикувана на сайтовете, които не администрираме.
За целта на ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ е използваме следните термини:
ПОТРЕБИТЕЛ: представлява лицето, което влиза в САЙТА, съгласно е с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сегашния САЙТ, отговаряйки на всички изисквания за регистрация и ползване.
КЛИЕНТ: представлява ПОТРЕБИТЕЛ, който прави поръчка.
ПОРЪЧКА: представлява електронен документ, създаден от КЛИЕНТА с цел придобиване на стока или/и услуга.
ЗЛОУПОТРЕБА ПРИ ПОЛЗВАНЕ: представлява използването на САЙТА по начин, който противоречи на законите, на ОБЩИТЕ ПРАВИЛА за ползване на САЙТА, и който може да навреди на М-Трейд или на потребителите на САЙТА.
ДОГОВОР: представлява ПОРЪЧКА, потвърдена от М-Трейд, чрез която фирмата се съгласява да достави на КЛИЕНТА продуктите и услугите, а същия се съгласява да ги заплати.
ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА – САЙТЪТ може да бъде използван само със законни цели. Забранено е използването на САЙТА по начин, който би могъл да навреди на САЙТА, но без да ограничава достъпа, като например: – с цел за измама или по друг начин за извършване на престъпление или друга незаконна дейност – изпращането, използването или повторното използване на всякакъв вид материали, които са незаконни, обидни, оскърбителни, клеветнически, нецензурирани или заплашителни, или са несъвместими с правилата за авторско право, търговската марка, конфиденциалността, сигурността на личните данни, или е обидно, съдържа вируси, политически послания или каквато и да е форма на спам. М-ТРЕЙД си запазва правото да откаже достъпа в САЙТА на който и да е ПОТРЕБИТЕЛ, да затвори акаунта или да анулира ПОРЪЧКАТА, дори и потвърдените поръчки. М-Трейд не продава продукти на физически лица под 18 години. Изключение се допуска единствено при доказано съгласие с ПОРЪЧКА от страна на родител/настойник. С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе, моля не използвайте магазина.

Shopping Cart
Scroll to Top